Document
Sammen kan vi gøre livet lettere
Alle vores nye stomiprodukter og løsninger gennemgår kliniske forsøg for at sikre, at de opfylder formålet med designet. Men der er grænser for, hvad vi kan lære i et laboratorium. Nye produkter skal testes ude i det virkelige liv. Derfor har vi brug for din hjælp.
Ved at deltage i vores kliniske forsøgsprogram kan du hjælpe med at fremme viden og forståelse inden for stomipleje og bidrage til den næste generation af stomiprodukter.

Som forsøgsdeltager vil du blive bedt om at:

  • teste nye stomiprodukter
  • dele din mening om de produkter, du har testet
  • dele din oplevelse, som bruger af stomiprodukter
Tilmeld dig rekruttering
Vi vil snart rekruttere kandidater til en række nye kliniske forsøg. Hvis du er interesseret i at deltage i et af disse forsøg, bedes du udfylde nedenstående formular. Derefter kontakter vi dig, når vi har et forsøg, der vil være relevant for dig at deltage i.

Ved at indsende formularen giver du kun samtykke til at blive kontaktet med henblik på rekruttering. Hvis du bliver udvalgt til at deltage i et bestemt forsøg, vil du blive bedt om at give dit samtykke igen, før du bliver forsøgsdeltager.

Du bedes udfylde nedenstående formular, hvis du er interesseret i at deltage i de kliniske forsøg, der gennemføres af Coloplast.. Vi vil derefter kontakte dig, når der er et testprodukt, der er relevant for dig. 

Oplysninger om din sygdom og produktbrug

Jeg accepterer vilkårene og Coloplasts politik om personoplysninger, inklusive indsamling af personlige helbredsdata oplyst af mig.
For mere information om Coloplasts behandling af personoplysninger, se Databeskyttelseslovgivningen.
Coloplast Group I Holtedam 1 I Humlebaek I DK 3050 I Denmark I www.coloplast.dk

The Coloplast logo is a registered trademark of Coloplast A/S.
© 2021. All rights reserved