Document
Din deltakelse kan bidra til å forebygge hudirritasjon
Hos Coloplast utvikler vi stadig nye produkter for å gjøre livet enklere for mennesker som har stomi. Hvis du sliter med lekkasje eller opplever hudirritasjon, som kløe, svie eller smerte, kan du være en ideell kandidat til å prøve ut et nytt produkt som Coloplast er i ferd med å utvikle.

I løpet av den kliniske studien vil du bli bedt om å bruke både Coloplast stomiproduktet SenSura® Mio og et nyutviklet stomiprodukt. Du vil bli bedt om å delta i den kliniske studien i 10 uker i perioden september 2021 – februar 2022.

I løpet av denne perioden vil vi be deg om å delta i 3 sykepleierbesøk, enten hjemme, virtuelt eller i en klinikk som varer 1,5 timer hver.

Deltakelse er frivillig, og du kan trekke tilbake samtykket og avslutte deltakelsen når som helst. Du vil bli kompensert for tiden din når du deltar i studien.

Fyll ut skjemaet nedenfor hvis du er interessert i å høre mer om den kliniske studien som blir utført av Coloplast, og er interessert i å delta. Da kontakter vi deg hvis studien er relevant for din situasjon. 
Registrer deg for rekruttering
Vi vil snart rekruttere kandidater for en rekke nye kliniske studier. Fyll ut skjemaet nedenfor hvis du er interessert i å delta i en av disse. Da tar vi kontakt med deg når vi har en studie som vil være relevant for deg å delta i.

Ved å sende inn skjemaet gir du kun samtykke til å bli kontaktet for rekrutteringsformål. Hvis du blir valgt ut til å delta i en bestemt studie, vil du bli bedt om å gi ditt samtykke igjen før du blir studiedeltaker.

Fyll ut skjemaet nedenfor hvis du er interessert i å høre mer om de kliniske studiene som blir utført av Coloplast, og er interessert i å delta. Da kontakter vi deg hvis og når vi har en produktstudie som er relevant for din situasjon. 

Informasjon om tilstanden din

Jeg godtar vilkårene og personvernerklæringen, inkludert innsamling av personlige helsedata som jeg oppgir.
For mer informasjon om Coloplasts behandling av personopplysninger, se Personvernerklæringen.
Hva skjer under studien? 
Studieperioden kan vare i opptil 10 uker. I løpet av denne perioden skal du bruke Coloplast stomiproduktet SenSura® Mio og et stomiprodukt som nylig er utviklet. Studieinstruksjonene vil informere deg når du skal bruke hvilket produkt.

Ved hvert hudplateskift vil du bli bedt om å ta bilder av området rundt stomien og svare på noen spørsmål om din erfaring. For å gjøre dette enkelt og greit, har vi utviklet en app som du skal bruke i løpet av studieperioden.

Studieperioden inkluderer 3 – 4 besøk med helsepersonell. Under disse besøkene vil helsepersonellet spørre om du har opplevd noen problemer. Hvert besøk varer i ca. 30 – 60 minutter og kan utføres ansikt til ansikt eller eksternt.

Etter studien vil du returnere alt studieutstyr og gå tilbake til enheten du opprinnelig brukte.

Deltakerne i våre kliniske studier mottar et standardgebyr for deltakelse.      Reiseutgifter i forbindelse med klinikkbesøk vil også bli refundert. 
Hva om jeg ønsker å avslutte studien i løpet av studieperioden? 
Hvis du angrer på at du meldte deg som frivillig – eller finner ut at du ikke kan delta i en studie du har blitt rekruttert for – kan du når som helst melde deg ut. Du trenger ikke å gi noen forklaring. Bare gi oss beskjed, så fjerner vi deg ganske enkelt fra listen over deltakere og sletter informasjonen din. 
Coloplast Norge AS I Ryenstubben 10 I 0612 Oslo I Norge I www.coloplast.no

The Coloplast logo is a registered trademark of Coloplast A/S.
© 2019. All rights reserved