Document
Sammen kan vi gjøre livet enklere
Alle våre nye stomiprodukter går gjennom kliniske studier for å sikre at de leverer det de er designet for å levere. Det er en grense for hva vi kan lære av test i laboratoriet og derfor må nye produkter også testes i det virkelige liv. Til dette trenger vi din hjelp.
Ved å bli med i vårt kliniske studieprogram, kan du bidra til å fremme kunnskap og forståelse innen stomipleie og bidra til neste generasjon av stomiprodukter.

Som studiedeltaker vil du bli bedt om å:
  • teste nye stomiprodukter
  • dele din mening om produktene du har testet
  • dele din erfaring som stomiproduktbruker
Registrer deg for rekruttering
Vi vil snart rekruttere kandidater for en rekke nye kliniske studier. Fyll ut skjemaet nedenfor hvis du er interessert i å delta i en av disse. Da tar vi kontakt med deg når vi har en studie som vil være relevant for deg å delta i.

Ved å sende inn skjemaet gir du kun samtykke til å bli kontaktet for rekrutteringsformål. Hvis du blir valgt ut til å delta i en bestemt studie, vil du bli bedt om å gi ditt samtykke igjen før du blir studiedeltaker.

Fyll ut skjemaet nedenfor hvis du er interessert i å høre mer om de kliniske studiene som blir utført av Coloplast, og er interessert i å delta. Da kontakter vi deg hvis og når vi har en produktstudie som er relevant for din situasjon. 

Informasjon om tilstanden din

Jeg godtar vilkårene og personvernerklæringen, inkludert innsamling av personlige helsedata som jeg oppgir.
For mer informasjon om Coloplasts behandling av personopplysninger, se Personvernerklæringen.
Coloplast Norge AS I Ryenstubben 10 I 0612 Oslo I Norge I www.coloplast.no

The Coloplast logo is a registered trademark of Coloplast A/S.
© 2021. All rights reserved