Document
Tillsammans kan vi göra livet enklare
Alla våra nya stomiprodukter går igenom kliniska prövningar för att se till att de levererar det de är utformade för. Det finns så mycket vi inte kan lära oss i laboratoriet och därför måste nya produkter testas i verkliga livet. Till detta behöver vi din hjälp.
Genom att gå med i vårt program för kliniska prövningar kan du hjälpa till att förbättra kunskapen och förståelsen inom stomivård och bidra till nästa generations stomiprodukter.

Som prövningsdeltagare kommer du att ombes att:

  • testa nya stomiprodukter
  • dela din åsikt om de produkter du har testat
  • dela din upplevelse som stomiproduktanvändare
Registrera dig för rekrytering
Vi kommer snart att rekrytera kandidater till en rad nya kliniska prövningar. Om du är intresserad av att delta i någon av dessa vänligen fyll i formuläret nedan. Sedan kontaktar vi dig när vi har en prövning som skulle vara relevant för dig att delta i.

Genom att skicka in formuläret ger du endast ditt samtycke till att bli kontaktad i rekryteringssyfte. Om du blir utvald för att delta i en specifik prövning kommer du att ombes ge ditt samtycke igen, innan du börjar i prövningen.

Fyll i formuläret nedan om du är intresserad av att få veta mer om de kliniska prövningar som genomförs av Coloplast och är intresserad av att delta. Vi kommer sedan att kontakta dig, om och när det finns en produkt för prövning som är relevant för dig. 

Information om ditt tillstånd

Jag samtycker till villkoren och sekretesspolicyn, inklusive insamling av personliga hälsouppgifter som jag tillhandahåller.
*Du kan hitta mer information om behandling av personuppgifter av Coloplast i sekretesspolicyn.
Coloplast Sverige I Kungsparksvägen 2 I 434 39 Kungsbacka I Sverige I www.coloplast.se

The Coloplast logo is a registered trademark of Coloplast A/S.
© 2021. All rights reserved